Hanö runt

Vi utgår från Nogersund och stryker sedan längs Listershuvud innan vi vänder ut och rundar den mytomspunna ön Hanö. Under turen stannar vi på väl valda platser och spanar efter säl, havsörn och hjortar på klipporna. Vi diskuterar Östersjöns tillstånd och reder ut vad Engelsmännen gjorde på ön. Innan vi beger oss tillbaks till Nogersund svänger vi inom hamnen och vinkar på hamnmästare Lotta.


Tid:  1,5 h.

Pris: 5400 kr. (Båten rymmer 12 passagerare.)

Lägg till: Bastu i Nogersund

Ultimate Hanö

Kombinera turen runt Hanö med att stiga i land för att fortsätta med en guidad vandring, ett besök på restaurangen, en stund i bastun eller en runda till fyren för att njuta av utsikten. På Hanö finns mycket att se och göra. Vi hjälper till med att planera aktiviteter som passar just ert sällskap. Denna tur skräddarsys efter era önskemål och ni bestämmer själv hur länge ni vill stanna på Hanö.


Kontakta oss för att boka den ultimata upplevelsen på Hanö.

Sandstrandsturen

Längs Listerlandets kust finns flera sandstränder. Under denna tur rundar vi nabbarna och tar oss in i vikarna där vi besöker Hällevik, Torsö och Sandviken. Under soliga dagar färgas vattnet turkost över de hårda sandbottnarna. Vilket för tankarna till tropikerna. På vägen stannar vi och pratar om Fjeltop, engelska bombplan och mycket mer.


Tid: 1,5 h.

Pris: 5400 kr (Båten rymmer 12 passagerare)

Lägg till: Bastu i Nogersund

Skärgårdsturen

Denna tur erbjuder både snabba turer på öppet hav och natursköna passager inomskärs. Vi tar oss över till Karlshamn där vi fortsätter bort till Tjärö via Matvik. Därifrån fortsätter vi ut mot Tärnö för att sedan sätta kurs mot Listerlandet igen. På vägen hem passerar vi givetvis Hanö.

Under denna turen åker vi mycket båt. Vi rekomenderar en bensträckare och kanske en bit mat på någon av öarna.


Kontakta oss för att boka denna tur.

Har ni andra önskemål?

Större delen av turerna vi kör är skräddarsydda efter specifika önskemål. Kontakta oss för att boka ett äventyr som passar er.