FÖRETAGSEVENT

Ett kort och stämningshöjande inslag under konferensen eller en heldag i inspirerande skärgårdsmiljö.

Med vårt breda kontaktnät hjälper vi er att sätta ihop ett paket som möter era önskemål och förväntningar.

Befälhavaren är Certifierad Naturguide och guidar er under hela färden. Vi njuter av att susa fram över vågorna och varvar det med intressanta inslag om det område vi färdas i.


Inre Hanöbukten är vårt normala arbetsområde. Vi hamtar och lämnar er på önskad ort. Sommarfest, kick-off eller konferans i Hanös härliga atmosfär. Endast fantasin sätter gränser.


Båten rymmer 12 passagerare.

Tillsammans med samarbetspartners kan vi erbjuda landbaserade aktiviteter och på så sätt skapa ett roterande schema om ni är fler.


Nedan hittar ni några förslag på aktiviteter. Ni kan också inspireras av turförslagen på sidan Ribcharter.


Ingen tur är den andra lik och vi har massvis med idéer. Kontakta oss för att utforma ert äventyr.

Turförslag - Företagsevent

Hanö Runt / Hanö Hamnkrog


Detta är vår populäraste nöjestur. Här kör vi en guidad tur runt Hanö där vi njuter av vyerna samtidigt som vi sätter båtens fartresurser på prov.

Därefter stiger vi i land och äter på Hanö Hamnkrog. Här finns gott om tid för att upptäcka ön. Befälhavaren finns tillgänglig och fortsätter gärna guidningen till fots. Båten står redo att ta er hemåt när ni känner er nöjda och vi kanske rent av upplevler solnedgången på vägen hem?


Denna aktivitet kan utgå från flera orter.

Kontakta oss för att boka enliger era önskemål.
Konferens Hanö


Förena nytta med nlje och konferera i inspirerande miljö. Här finns tillgång till lokal med presentationsmöjligheter och kök.

Vi börjar dagen med en upppiggande tur runt ön. Gudiningen ger er en intressant inblick i den plats ni ska spendera dagen på. Väl i land disponerar ni tiden som ni önskar. Utnyttja lokalen eller flytta ut mötet utomhus med en walk and talk i Hanös unika natur.


Vi förser er med frukost, lunch och eftermiddagsfika.


Denna aktivitet kan utgå från flera orter och förläggas på fler dagar om så önskas. Boende kan ordnas på Hanö vandrarhem. 

Skärgård


I västra delen av Blekinge skärgård är utbudet stort och avstånden små. Här finns möjlighet till en krogrunda i rib-båten. Vad sägs om en 3 rätters meny spridd över skärgården?


Här kan vi upptäcka både de inre delarna och de mer svårtillgängliga skären i yttersta delen av skärgården under korta turer.


Kontakta oss för att utforma ett äventyr i skärgården.Kortare Turer


Har ni redan dagen planerad men saknar en aktivitet utöver det vanliga? Ingen fara. Vi kommer till er och kör en kortare tur. Vi garanterar skratt och god stämning.


Kontakta oss för prisförslag.

FÖLJ OSS

Följ oss på sociala media för att inspireras och få uppdateringar om vad som är på gång.

KONTAKTA OSS

Frågor och funderingar? Tveka inte på att kontakta oss så ska vi se till att möta era önskemål och förväntningar.